Servicii

Remote peering

Serviciul de remote peering permite extinerea retelei prin conectarea clientilor fara a fi necesara implementarea unei noi infrastructuri. Acest serviciu are multiple beneficii, pritnre care o mai mare flexibilitate, viteza de la 100Mbps pana la 10Gbps, reducerea costurilor de upstream, precum si optimizarea traficului.

REQ ofera servicii de peering pentru a da posibilitatea unui mai mare control asupra strategiei de rutare si o experienta online optimizata pentru clientii dumneavoastra. Prin remote peering obtineti beneficii fara costurile presupuse de echipamente suplimentare sau colocare.

IP transit

Stim cu totii ca nevoile si cererile clientilor cresc constant, iar o conexiune internet rapida si securizata este ceva esential, care contribuie la succesul afacerii dumneavoastra.

Suntem constienti de costurile pe care le implica intretinerea si dezvotlarea unei infrastructuri si de aceea vrem sa oferim clientilor nostri cele mai eficiente solutii.

IP Tranzit este un serviciu accesibil de tranzit internet care permite furnizorilor de servicii de internet, continut sau aplicatii sa ofere conectivitate la viteza mare si calitate inalta.

REQ va ajuta sa imbunatatiti performanta retelei, ceea ce implicit va contribui la satisfactia clientilor dumneavoastra. IP Tranzit a fost conceput pentru a fi cu un pas inaintea cererilor tot mai mari ce pot aparea pe site-urile pe care le detineti.

Colocare

Orice afacere in plina dezvoltare, care are nevoie de tot mai multe resurse si totodata de o infrastructura sigura, trebuie sa constientizeze nevoia colocarii echipamentelor intr-un Data Center. Serviciile de colocare sunt foarte utile si chiar indispensabile deoarece consolideaza securitatea si infrastructura companiei, care odata cu dezvoltarea acesteia devin tot mai greu de administrat si intretinut.

Acest serviciu ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastra deoarece echipa REQ se asigura ca aplicatiile dumneavoastra sa fie mereu disponibile si functionale. Echipa de profesionistii REQ va sustine in demersul de colocare, explicandu-va atat necesitatea acesteia, cat si modalitatea prin care este pus in aplicare.

Inca un avantaj al colocarii este ca nu necesita cheltuieli suplimentare pentru echipamente sofisticate. Facilitatile oferite de REQ ofera solutii adecvate fiecarei companii in parte.