Solutii

High Capacity Network

REQ dispune de tehnologii inalte ce contribuie la cresterea capacitatii retelelor prin rutare rapida. Retelele performante pe care le punem la dispozitia clientilor fac posibila o adaptare rapida la schimbarile tehnologice si la transferul mare de date ce ar putea afecta buna conexiunea.

REQ ofera solutii inovatoare care va vor ajuta sa iesiti din multiume si sa va diferentiati in fata concureneti printr-o calitate a conexiunii net superioara. Punem pare pret pe securitate si performanta, iar asta se vede in rezultatele clientilor nostri.

Cloud connectivity

Data Centers, precum si serviciile Cloud au devenit indispensabile evolutiei oricarei companii. Pentru ca totul sa functioneze ca uns o intreaga infrastructura sta in spatele oricarei afaceri. REQ ofera servicii Cloud care inlesnesc buna functionare a acestei infrastructuri. Solutiile Cloud nu sunt populare doar pentru ca sunt la moda, acestea sunt foarte utile pentru a mimaliza intreruperile de conexiune cauzate de un trafic tot mai mare.

Platformele Cloud sunt astazi tot mai des intalnite deoarece reduc considerabil costuile pe care le implica transferul de date si cresc flexibilitatea si performanta. Folosind serviciile Cloud exista posibilitatea de a proteja datele prin backup si restaurare rapida, in caz de nevoie.

REQ pune la dispozitie o echipa de ingineri specializati in solutii Cloud, care pot personaliza aceste servicii in functie de nevoile fiecarui client.

DWDM

Dense Wave Division Mutiplexing, DWDM este o solutie ce ajuta la cresterea vitezei conexiunii pana la cateva sute de gigabiti pe secunda, ceea ce o face extrem de eficienta pentru aplicatiile foarte performante, care necesita un transfer mare de date.

DWDM este tehnologia ce ofera posibilitatea transferarii de date cu un volum foarte mare, pe distante lungi in retelele de comunicare. Aceasta solutie s-a dovedit a fi cea mai eficienta pentru transferul de date la un pret avatajos, oferind totodata si functionalitati multiple.

REQ ofera solutii dedicate, precum DWDM pentru ca este o optiune performanta, cu scalabilitatea necesara, ce implica costuri reduse, necesitand un numar mic de echipamente.