Bine ati venit la ReQ! Consolidam afacerile prin solutii tehnologice moderne pentru provocarile de maine.

Pentru ca trebuie sa-si transforme procesele, sa-si asigure cele mai importante instrumente si sa raspunda rapid la noile provocari din IT.
Serviciile ReQ Solutiile ReQ
man
01.

Cine suntem

REQ este o echipa de profesionisti cu experienta vasta in industria IT. Companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2005 in Bucuresti; de atunci suntem in continua crestere.

02.

Ce oferim

Suntem specializati in consultanta si furnizare servicii IT, end-to-end. Oferim consultanta completa in alegerea serviciilor si echipamentelor potrivite: de la solutii avansate pentru echipamentele actuale, pana la tehnologii de ultima generatie. Pentru clientii nostri asiguram suport de specialitate 24/7.

03.

Cum procedam

Totul incepe cu o dicutie one-to-one. Identificam situatia actuala si optiunile de dezvoltare/depanare a retelei. Propunem solutiile cele mai avantajoase si oferim consiliere in alegerea celei mai potrivite variante. Folosim echipamente de ultima generatie, insa nu introducem tehnologii noi doar pentru a face compania dvs. „moderna”: scopul nostru principal este de a aduce rezultate vizibile in IT.

Iata ce ne recomanda

flag

Servicii IT integrate

In esenta, o companie de servicii IT integrate trateaza fiecare client ca pe o persoana individuala. Asa cum o persoana are nevoie de antrenorul sau personal pentru a isi imbunatati anumite performante, o companie IT isi ofera ajutorul pentru a mari anumite performante ale retelei.

settings

Solutii adaptabile

Pentru ca majoritatea companiilor de servicii IT promoveaza punerea clientului pe primul loc, insa in loc sa livreze performanta dorita ii fac pe oameni sa isi cumpere cele mai performante si mai scumpe echipamente, am creat REQ - locul unde performanta creste in primul rand prin solutii integrate adaptabile fiecarei situatii.

team

Solutii simple pentru probleme complexe

In timp ce majoritatea companiilor de servicii integrate IT sunt indreptate catre modernizarea retelelor prin actualizarea continua a echipamentelor existente si inlocuirea cu altele noi, REQ si-a luat un angajament de a livra solutii simple pentru probleme complexe.

rocket

Beneficii pe termen lung

Am pus accentul pe crearea unui sistem prin care sa ajutam clientii sa-si atinga performantele dorite, actiunile clientilor aducandu-le beneficii pe termen lung in business-ul pe care il desfasoara. Promovam plasarea clientului pe primul loc si livram succesul dorit prin achizirionarea celor mai noi, performante si calitative echipamente.

Consultanta

Consultanta IT de la REQ

Cand vine vorba de tehnologia de care aveti nevoie pentru afacerea dvs., este greu sa intelegeti toate optiunile. Furnizorul de solutii IT face mai mult decat doar vinde tehnologie - combinam experienta IT cu cea de business pentru a dezvolta strategii care sa se alinieze nevoilor si obiectivelor dvs.
Cu consultanta IT de la REQ va puteti astepta la:
  • Solutii personalizate - bazate pe standardele tehnologice actuale și cele mai bune practici.

  • Evaluari IT - astfel incat sa putem intelege mai bine provocarile companiei dvs.

  • Expertiza in industrie - ne permite sa personalizam o solutie care sa se potriveasca afacerii dvs.

  • Servicii IT complete - inclusiv planificare, achizitii, implementare si management continuu.

Bun venit in comunitatea REQ!

Este foarte simplu sa intri in contact cu noi: lasa-ne mesajul tau si adresa de email; te vom contacta imediat prin cel mai potrivit consultant al nostru.