Solutii

High Capacity Network.

REQ foloseste cele mai moderne tehnologii care impreuna cu rutarea eficienta contribuie la cresterea capacitatii retelelor. Doriti sa mariti productivitatea prin marirea capacitatii retelei? Prin solutiile noastre personalizate va oferim capacitate de care aveti nevoie
image

Cloud HOSTING

Data Center-ele, precum si serviciile Cloud au devenit indispensabile evolutiei oricarei companii. Pentru ca totul sa functioneze ca uns o intreaga infrastructura sta in spatele oricarei afaceri. REQ ofera servicii Cloud care inlesnesc buna functionare a acestei infrastructuri. Solutiile Cloud nu sunt populare doar pentru ca sunt la moda, acestea sunt foarte utile pentru a mimaliza intreruperile de conexiune cauzate de un trafic tot mai mare.

Platformele Cloud sunt astazi tot mai des intalnite deoarece reduc considerabil costuile pe care le implica transferul de date si cresc flexibilitatea si performanta. Folosind serviciile Cloud exista posibilitatea de a proteja datele prin backup si restaurare rapida.

Afla care sunt cele mai potrivite solutii pentru afacerea ta impreuna cu expertii in Cloud de la REQ.

Contact
image
DWDM

Dense Wave Division Mutiplexing

Dense Wave Division Mutiplexing, DWDM este o solutie ce ajuta la cresterea vitezei conexiunii pana la cateva sute de gigabiti pe secunda, ceea ce o face extrem de eficienta pentru aplicatiile foarte performante, care necesita un transfer mare de date.

DWDM este tehnologia ce ofera posibilitatea transferarii de date cu un volum foarte mare, pe distante lungi in retelele de comunicare. Aceasta solutie s-a dovedit a fi cea mai eficienta pentru transferul de date la un pret avatajos, oferind totodata si functionalitati multiple.

REQ ofera solutii dedicate, precum DWDM pentru ca este o optiune performanta, cu scalabilitatea necesara, ce implica costuri reduse, necesitand un numar mic de echipamente.

Dedicated Servers

Obtineti cel mai inalt nivel de performanta si securitate cu serverele dedicate gestionate de REQ. Oferta pentru hosting-ul serverelor dedicate este complet personalizabila si contine monitorizare 24/7, inclusiv SLA-uri (acord privind nivelul serviciilor).

Suport rapid 24/7: credem ca un suport performant este parte integranta a unui hosting de calitate si oferim cel mai rapid timp de raspuns pentru orice problema pe care clientii nostri le-ar putea intampina. Ne asiguram astfel ca furnizam uptime de 100%.

Hardware de cea mai inalta calitate: Pentru a oferi hosting de cea mai buna calitate, folosim cele mai performante servere dedicate, de la cei mai buni producatori de pe piata. Oferim pachete cu configuratii fixe la cele mai competitive tarife.

Un server dedicat valorifica performantele si scalabilitatea retelei. Afacerea dvs. beneficiaza de rentabilitate prin urmatoarele moduri:

  • utilizarea exclusiva a resurselor dedicate;
  • flexibilitate in gestionarea dinamica a afacerii;
  • fiabilitate si performanta imbunatatite;
  • securitate prin separarea datelor;
  • nu necesita investitii initiale.
Dedicated Server
Bun venit in comunitatea REQ!

Este foarte simplu sa intri in contact cu noi: lasa-ne mesajul tau si adresa de email; te vom contacta imediat prin cel mai potrivit consultant al nostru.