Servicii

In siguranta cu noi.

De la sustinerea transformarii digitale pana la satisfacerea nevoilor dumneavoastra IT de zi cu zi, REQ are solutiile de care aveti nevoie - sustinute de serviciul si suportul pe care il asteptati.
image

Remote peering pentru reducerea costurilor

REQ ofera servicii de peering pentru a da posibilitatea unui mai mare control asupra strategiei de rutare si o experienta online optimizata pentru clientii dumneavoastra. Prin Remote peering obtineti o serie de beneficii fara sa fie necesare echipamente suplimentare, sau taxa de colocare – este suficient ruterul existent.

Varful beneficiul financiar al remote peering este atins atunci cand un anume volum de trafic de date este intrunit. Cu toate acestea, adoptarea din timp este justificata de o serie de avantaje:

  • Costuri de upstream reduse.
  • Serviciul remote peering va ofera control si flexibilitate la rutare, astfel veti putea extinde reteaua prin conectarea clientilor fara sa fie necesara implementarea unei noi infrastructuri.
  • Ramaneti conectat in mod dinamic la modificarile latimii de banda, de la 100 Mbps pana la 10 Gbps.
  • Optimizati traficul pastrand scazute latenta si pierderile de pachete.
  • Beneficiati de protectia la DdoS oferita de REQ.
  • Beneficiati de management flexibil al costurilor, cu facturarea bazata de utilizare.
image
IP transit

Viteza si siguranta cu REQ

Beneficiile IP transit depind direct de modul in care servicul este implementat. IP transit prin REQ va ofera cele mai rentabile, scalabile servicii impreuna cu cele mai mari capacitati. Totul vine cu acorduri SLA (Service Level Agreements).

1
Viteza si Securitate
Fii cu un pas inaintea cererilor tot mai pretentioase a site-urilor. Serviciul nostru de IP transit pune viteza si securitatea pe primul loc al retelei. Minimizam latenta prin rutare performanta, astfel ca vei putea beneficia de capacitate de productie crescuta.
2
Servicii Combinate
Intr-o abordare hibrida, serviciile IP transit si Remote peering pot fi combinate, reprezentand o solutie de conectivitate personalizata.
3
Solutie Completa
Ca solutie completa, oferim, de asemenea, IP transit la tarife competitive impreuna cu cele mai eficiente si moderne solutii.
Colocare

Cresterea productivitatii prin maximizarea disponibilitatii serviciilor

Colocarea este un serviciu in plina expansiune, tot mai multe companii alegand sa isi stocheze echipamentele intr-un Data center specializat, care sa le poate asigura o serie de beneficii la care nu ar putea ajunge prin investitii, de cele mai multe ori imposibile pentru business-ul propriu. Colocarea serverelor permite companiilor sa ocoleasca investitiile in infrastructura, si sa imparta anumite beneficii cu alte companii. Aceste partajari vin cu o reducere semnificativa a costurilor impreuna cu un pachet de avantaje precum redundanta de ultima generatie, securitate adecvata, costuri mai mici si latime de banda crescuta.
Beneficii

Suna promitator? Va prezentam cele mai importante beneficii ale serviciului.

Economii Capex si Opex

Colocarea permite companiilor sa economiseasca investitii in infrastructura IT. Companiile mici castiga avantajul unui departament IT mare fara cheltuielile cu numarul de angajati. De asemenea va scadea semnificativ costul energiei.

Redundanta/downtime redus

Cu resurse consolidate, inclusiv latime de banda, conectivitate la internet, surse de alimentare, racire, securitate fizica si multe altele, centrele de date REQ minimizeaza situatiile down-time si asigura functionarea hardware optima.

Securitatea datelor

REQ ofera monitorizare 24/7 atat pentru infrastructura fizica, detectarea incendiilor cat si securitate cibernetica si raporteaza proactiv orice nereguli. Data center-ul REQ foloseste protocoale de securitate de ultima generatie, inclusiv firewall-uri.

Scalabilitate

O companie in crestere are nevoie de o strategie pentru acomodarea expansiunii dinamice, inainte ca volumul de date ale business-ului sa depaseasca resursele proprii. (Chiar si companiile gigantice, ca Google, au inceput cu Colocare in Data center pana cand volumul lor de date a necesitat construirea propriul Data center).

Flexibilitate

Data center-ul REQ permite companiilor sa exploreze la niveluri mai mari de latime de banda in timpul perioadelor de trafic de varf, fara ca acestea sa trebuiasca sa planifice in avans, si permitandu-le sa plateasca doar pentru ceea ce folosesc.

Suport IT 24/7

REQ ofera asistenta permanenta pentru orice, de la intretinerea si monitorizarea facilitatii pana la raportare, depanare si prevenirea potentialelor dezastre, cum ar fi defectiuni ale sistemului, incalcari ale securitatii, intreruperi si multe altele. Prezenta unei echipe IT la fata locului poate impiedica incidentele minore sa devina critice.

Control deplin

Practic, Colocarea la Data center-ul nostru inseamna ca afacerea dvs. se poate focusa pe proiecte care aduc venit si imbunatatiri in timp ce va mentineti controlul complet asupra propriului server. Colocarea poate fi, de asemenea, un pas catre migrarea in cloud, daca aceasta este o directie in care se indreapta compania dvs

colocare
Bun venit in comunitatea REQ!

Este foarte simplu sa intri in contact cu noi: lasa-ne mesajul tau si adresa de email; te vom contacta imediat prin cel mai potrivit consultant al nostru.